2018 vecka 41 och 42 – Kärleksenergier och kanaliserat budskap

0

Sen många år tillbaka ser jag hjärtan på alla möjliga platser. De senaste tre veckorna har jag sett hur många som helst. Jag känner mig älskad och fylls av värme när jag ser dem. Återkommande symboler och tecken vill säga oss nånting.

Här är ett rosa hjärta när jag var ute på en långpromenad.

 

Här är ett till rosa hjärta jag fann när jag ute på stan.

 

Ett hjärta i asfalten en regning kväll.

Kanaliserat budskap på engelska och på svenska kommer här.

Trust your journey. Sometimes when you lose your way, you find yourself. Welcome your future. We are here to help you. You are not alone. You are surrounded with many gifts. Use them wisely. Believe in you. Things are gone change for the better for you. Keep on doing what you do. Believe in miracles. You are strong. Keep on moving forward and se what better things you can find. Don´t forget to love yourself.

Kärlek, glädje och positiva händelser. Gör mer av det du mår bra av. Tänk om fler var som du kärleksfulla kvinna/man. En resa kommer att göra dig gott. Kan vara en inre resa. Det du söker kommer du att finna. Följ ditt hjärta.

 

Kram Nina

 

 

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke