2018 vecka 28 och 29 – Tystnaden själens harmoni

0

 

 

I en tid med överflöd på information, intryck, stress och jäkt, är stunder av stillhet, eftertanke och tystnad sällsynt.

Kortet påminner oss om att spendera mer tid i naturen eller vistas vid vatten, njuta av lugnet och stillhet, eftertanke, reflektion och upplevelser av en samhörighet med något större.

Att verkligen ta oss tid till att unna oss detta. Vila i stillheten.

Kommer det negativa tankar, så låt dem komma. De finns där precis som andra tankar. Bara beskåda och bli medveten om dem. När man accepterar dem och låter dem vara får de inte någon energi, utan suddas så småningom ut och försvinner.

Vi kan skapa stillheten genom att aktivt ägna oss åt den och skapa rum för den.

Stillheten har vi i oss själva och vi kan skapa den när vi vill t.ex under en promenad, men den kommer inte av sig själv.

Vi måste skapa den varje dag, för vår egen skull. För vårt bästa. Låt det få bli en god vana.

Liksom vi själva skapar brådskan, kan vi även skapa stillheten, genom att aktivt ägna oss åt den.

Ur tystnaden kan den mest visdomsfulla orden komma.

Naturen och tystnaden inspirerar till kreativa tankeprocesser och framgångsrika beslut.

 

 

Tacksam!

Kram Nina

 

 

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke