2018 vecka 26 och 27 – Förlåtelsens helande kraft

0

Många av oss har upplevt situationer då vi har blivit sårade

 

och sen har svårt att förlåta.

 

Och detta har lätt till att man går och bär omkring på

 

negativa känslor, för att man inte har förlåtit och gått vidare.

 

Att förlåta med hela hjärtat kan vara svårt och smärtsamt,

 

men smärtan är en del av den helande processen.

 

Förlåtelse handlar inte om att glömma det man har utsatts för

 

eller det man har gjort. 

 

Men för att kunna gå vidare och leva det liv man vill leva,

 

så handlar det mycket om att ha förståelse och komma ifrån

 

det jobbiga som har varit i det förflutna.

 

Förändring sker inte över en natt. Man måste ha tålamod.

 

Man ska förlåta för sin egen skull och för andras.

 

Förlåta, släppa, bli läkt och bli fri.

 

Känna empati.

 

Förlåtelse är hjärtats väg till läkedom.

 

Förlåta sig själv och förlåta andra, släppa taget och

 

gå vidare kan vara väldigt befriande och mäktig känsla.

 

Då kommer det ochså att bli lättare att fokusera på sin utveckling, 

 

lyckan,hälsan, kärleken och framtidsdrömmar osv

 

 

 

  Tacksam!

Kram Nina

 

 

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke