2018 vecka 24 och 25 – Fokusera på överflöd

6

 

Jag har varit mycket upptagen med både jobb och skola, att jag ej har hunnit att skriva nåt inlägg på

ett tag.

 

Kortet jag drog är hämtad från Ascended Masters Oracle cards av Doreen Virtue – Lakshmi – Flow of

Prospery.

 

Det har varit mycket tankar och funderingar kring pengar.

 

Att pengarna inte alltid har räckt till allt som du behöver dem till

och/eller hur man ska gå tillväga för att få det bättre ekonomiskt.

 

Även att det har nyligen kommit eller kommer att komma extra pengar.

 

 

 

Fokusera på överflöd, istället för att oroa dig för ekonomin.

 

Detta ger dig ett nytt flöde.

 

Negativa tankar och känslor kring pengar, lockar till sig bara mera ekonomiska  problem.

 

När du förändrar dina känslor och tankar kring pengar, kommer du att få mer pengar i ditt liv.

 

Det vi lägger energi på får vi mer av. Ju mer positiva tankar och känslor du har inför pengar,

desto mer pengar kommer du att dra till dig.

 

När pengar kommer till dig lön t.ex , så var tacksam.

 

Ett annat sätt att kunna komma bort från fattigdomstänkandet är att kunna ta emot.

 

Vem som än ger dig något, säg inte nej, utan ta emot det med glädje.

 

Lika viktigt är det att kunna ge. Om du är generös, så får du generositet tillbaka.

 

Gör det av glädje, utan att förvänta dig att få något tillbaka.

 

När jag har betalat en räkning, så brukar jag rita ett hjärta på avin.

 

För det ger mig en positiva känsla och det är mitt sätt att visa tacksamhet att jag har kunnat betala

den.

 

Lägg tid till att utveckla din kreativitet och tänk långsiktigt.

 

 

                                                                                   Tacksam!

                                                                               Kram Nina

 

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Eva Esbjörs on

    Hej Nina! Det du skriver idag får mig att tro på framtiden 🙏 har det jättetufft ekonomiskt och vill så gärna följa det du skriver om att tänka positivt när det gäller pengar och överflöd ❤️ Ber om hjälp hur jag ska komma igång så att allt lättar för mig och jag får ro i min själ 😇 kram sänder jag till dig ❤️❤️

    • Hej Eva! Det glädjer mig att det jag har skrivit har fått dig att tro på framtiden. Fortsätt att tro på framtiden och följa mina råd. Och ha tillit till att det kommer att bli bättre. Lyssna mer inåt, så kommer du snart att få till dig vad du behöver göra mer för att få det bättre <3 kram och lycka till!

Lämna en tanke