En helt vanlig onsdag i mitt liv.

0

           En helt vanlig onsdag i mitt liv.

 

 

              Morgonstund har guld i mund.

 

              Jag njuter av nuet – stunden.

 

 

 

Jag läser mycket både tidningar och böcker.

 

Denna boken läste jag färdigt idag och lämnade den tillbaka till biblioteket. Här kommer liten text från boken :

 

Många av oss går igenom livet som om vi var i ett museum –

 

utan att egentligen titta på bilderna och målningarna.

 

Det är som om vi är på en konsert, men inte lyssnar på musiken.

 

Vi har faktiskt försummat en del av oss själva genom att försumma

 

vår inre förbindelse med naturen. Jordens hälsa och vår hälsa går hand i hand.

 

Tänkvärt.

 

Intressant bok.

 

 

På kvällen var det sista dansträning för denna terminen.

 

Tränar magdans sen många år tillbaka.

 

Det är en härlig form av träning tycker jag. Man tränar hela kroppen.

 

Det blev en bra dag helt enkelt.

 

Det var lite om mig och min dag.

 

 

   Kram Nina

 

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke