2018 vecka 21 och 22 – Budskap från fjärilar

7

Sen snart två veckor tillbaka har jag sett fjärilar cirkulera runt mig. Lite som att dem dansade runt mig. Vart jag än har gått, så har jag sett fjärilar, vita, citron- och en påfågelfjäril. Häromdan kom en vit fjäril emot mig, cirkulerade runt mig för att sen sätta sig på min panna. Ingen fjäril har någonsin satt sig på min panna vad jag kan minnas. Kunde inget annat än börja skratta.

 

Här är bild på den vackra påfågelfjärilen jag såg en dag.

 

Det är något magiskt med fjärilar tycker jag.

 

Jag ser symboler särskilt i naturen.

 

Så jag har gått och funderat över fjärilsmötena vad dem har för kopplingar till livet här och  nu.

 

För mig är fjärilen ett starkt tecken på transformation, en ny början på ett högre plan, en återfödelse, precis som metamorfosen handlar om.

 

En vacker symbol för andlighet.

 

Står även för kärlek, frihet, lycka, glädje och skönhet.

 

 Den ger hopp om att nya möjligheter växer fram eller redan finns framför ögonen.

 

Den vita fjärilen kommer med hälsningar från nära och kära på andra sidan.

 

Budskap från citronfjärilen: Var lugn. En ny dag innebär en ny början.

 

Min gåva till dig är att få en ny start. Hämtat från Solögas bok, djurens språk.

 

Budskap från påfågelsöga: Världens skönhet ryms inom dig.

 

Min gåva till dig är att dela med dig av dina inre kvalitéer.

 

Låt omvärlden ta del av din inre skönhet.

 

Här handlar det om att låta de inre kvalitéerna lysa igenom.

 

Hämtat från Solögas bok, djurens bok.

 

Sist men inte minst från samma bok.

 

Dansa, måla, skapa, uttryck dig själv.

 

Min gåva till dig är att kreativt gestalta det du vill att andra ska se.

 

” Vi fjärilar bär på drömmar, det är vi som förmedlar dem till dig.

 

Vill du leva din dröm här och nu? Gör som vi.

 

Dansa din dröm levande!”

 

Med andra ord – sluta fundera – gör något kreativt av dina idéer.

 

 

 

 

 

                                                                                            Tacksam!

                                                                                            Kram Nina

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

  • Ja det är nåt magiskt med fjärilar. Så lätt de dansar förbi/ runt en. Fjärilar får mig att stanna upp och leva i nuet <3
   Tack för länken du skickade <3 Ska kika på den under veckan.

  • Hej Christina
   Adressen till min blogg är
   nina.tarotguiderna.se – Nina – Bloggportalen Andlig Livsstil

 1. Mats Hammar on

  Hej Nina
  Jag läste precis din blogg om fjärilar. Besökte min sons grav häromdagen och på väg fram till den såg jag två vita fjärilar i en underskön dans över en blommande lavendel på en grav intill. Det var sen eftermiddag med ett varmt solljus. Jag var ensam på kyrkogården och tog denna syn som ett gudomligt tecken – en oerhörd kontrast mot de döda strax därunder. När jag sen googlade lite kom jag till din sida och kunde läsa att vita fjärilar kan skicka en hälsning från nära o kära på den andra sidan. Exakt så uppfattade jag vad jag såg.
  Tack för att jag fick lite tröst av raderna i din blogg. Min son var 7 år när han dog i cancer 1982 och jag besöker hans grav mkt ofta – det har ju gått 36 år sen det hände.

  Hälsn/
  Mats Hammar

  • Hej Mats!
   Vilken fint tecken. Tack för att du delade med dig.
   Beklagar sorgen och förlusten.
   Du kommer att få fler tecken ifrån din son.
   Hälsningar Nina

Lämna en tanke