2018 vecka 19 och 20 – Skynda långsamt

0

Man är på väg in i en ny och spännande fas i livet.

Dra nytta av de möjligheter som livet ger dig.

Dags att säga ja till förändringen.

 

 

När en dörr stängs öppnas en annan. 

För att den nya dörren ska öppnas behöver man stänga den gamla dörren.

Bryt gamla mönster som inte gagnar dig mer.

Lita på att innanför nästa dörr finns något ännu bättre för dig.

En tryggare sådan.

Var nyfiken på det nya som komma skall.

Möt det nya med öppet sinne och och med positiv inställning.

Livet är fullt av möjligheter.

Lycka till!

 

 

 Tack!

         Kram Nina

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke