2018 vecka 18 – En hälsning från andra sidan

2

Efter att ha mediterat en stund fick jag se små hundar springa och leka tillsammans på en äng.

Sen ser jag en hund springandes mot mig. Det tar en stund innan jag kan se honom tydligt.

Men ju närmare han kommer mig desto tydligare er jag honom. Det kommer glädjetårar, när jag får se vem det är. Vad jag har saknat honom, älskade fina Snutten. Han var den första hunden jag skaffade.

 

   Här är bild på Snutten när han var valp och sen en bild när han var vuxen <3

 

 

   Här kommer hälsningar från Snutten och de andra små hundarna:

 

                   Det är små hundarnas dag idag som alla andra dagar.

 

                                               Vi firar det varje dag.

 

                    Vi är aldrig ensamma. Vi har alltid varandra.

 

Vi springer och leker tillsammans på ängen och när vi blir trötta, så sitter vi och luktar på blommorna som tjuren Ferdinand gjorde.

 

 Och ibland kommer vi och hälsar på när ni saknar oss eller vi saknar er <3

 

 

                                                                                                         Tack!

                                                                                                     Kram Nina

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Även mina ögon tåras; kan nästan se min lilla Blackis, som har varit på andra sidan 2½ år, springa mot mig. Saknar honom så mycket. Vi var ett, nu är jag bara en halva… fast jag vet att han är nära mig i en annan form, men det hjälper föga.

    • Beklagar sorgen och förlusten. Det är alltid sorgligt när man har skiljts åt. Men de finns alltid med i hjärtat för evigt. Och det känns lättare när man vet att dem har en underbar tillvaro i hundhimlen <3

Lämna en tanke