2018 vecka 16 och 17 – Låt kärleken få blomma inom dig

0

 

Det har varit många krav och måsten på sistone, som har lätt till att man inte hunnit att ha så mycket egentid eller bara att vara. Nu kommer det att finnas mer tid för att njuta av livet, göra roliga saker, lyssna inåt och att bara vara.

 

Lär dig att vårda dig själv på alla sätt.

 

Precis som en blomma som behöver vattnas för att växa.

 

Älska dig själv för allt det goda som du ser och acceptera dina brister.

 

Hitta något som du älskar att göra och spendera tid att göra det.

 

Så kommer du att uppleva kärlek, glädje och lycka i ditt hjärta.

 

Lyssna på ditt hjärtats röst vad den har att säga dig.

 

Och gör det ofta.

 

Ha ochså stunder varje dag där du tillåter dig att ta hand om dig och bara vara.

 

                                 Egentid gör mycket för vårt inre, vi hinner varva ner

och reflektera över tillvaron och komma ikapp oss själva.

 

Att älska sig själv är starten på en livslång romans

                                                                –  Oscar Wilde

 

Tack!

                                     Kram Nina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke