2018 vecka 12 och 13 – Allt är möjligt

0

 

 

 

 Be universum om det du vill ha.

 

 Be så ska du få det.

 

                Ta fram penna och papper och skriv ner dina önskningar eller förändringar

du vill ha in i ditt liv.

 

Det kan t.ex handla om nära relationer,  hälsa, livsstil, karriär eller ekonomi.

 

Spendera tid på att bli tydlig med vad du önskar.

 

Tänk ochså på att föreställa dig hur det känns att leva det liv du önskar.

 

Lev dig in i känslan

 

och

 

försök behålla den så länge du kan.

 

Gör någonting varje dag, hur  litet det än är,

 

som för dig närmare det liv du vill leva.

 

Ju mer du fokuserar på det du önskar desto mer kraft blir det

 

och desto snabbare kommer du att manifestera det du önskar.

 

Känn ochså tacksamhet på det du vill ska komma in i ditt liv.

 

Tack!

 

Kram Nina

                                                                                                                    

 

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke