2018 vecka 8 och 9 – Fokus på möjligheterna än på problemen

0

Idag har jag dragit ett kort för dem två nästkommande veckorna, vecka 8 och 9.

Allmän vägledningskort som var och en kan ta till sig från.

 

 

Nu finns det fantastiska möjligheter att få dig att hitta rätt på din livsväg eller se på situationer i nytt perspektiv.

 

Ta dig tid att se saker som händer i ditt liv just nu ur ett högre perspektiv.

 

Din själ vet vägen och din själ kommer att leda dig rätt om du bara stannar upp och lyssnar på den.

 

Det mod som du kommer att behöva för att ta ett steg framåt finns inom dig.

 

Att göra en sak i sänder och att vara närvarande ger dig kraft.

 

Bjud in din högre visdom.

 

Finn glädjen i ditt liv och du kommer att finna livet <3

 

Kram Nina

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke