Nyckelpiga symbol för kärlek och lycka

0

nyckelpiga

Nyckelpigan kom på besök idag. Hade gjort iordning frukosten och tittade på almanackan och vad ser jag där, jo en liten sk turpiga 🙂

 

Om man läser i Solögas bok, djurens språk om nyckelpigan så står det såhär:

 

Någon tänker på dig med kärlek. Min gåva till dig är att känna dig älskad.
” På kärlekens vingar kommer jag till dig för att överlämna ett bud om kärlek. Du är innerligt älskad för den du är “, så poetiskt uttryckte sig nyckelpigan jag mötte. Nyckelpigor agerar ofta budbärare för någon annan men kan givetvis även komma med en hälsning från dig själv – till dig själv.

 

 

Ladybug som det så fint heter på engelska symboliserar lycka, välsignelser och drömmar. Lämna bekymmer bakom dig och lycka är på väg.

 

Ju mer vi kan leva med öppet sinne och öppet hjärta ju mer kan det gudomliga överösa oss med tecken, symboler och mirakler.

 

 

När jag växte upp, sas det att nyckelpigan förde tur med sig. Brukade räkna prickarna, ju fler desto bättre. Antalet prickar stod för antalet önskningar som skulle slå in om jag nu inte minns helt fel.

 

 

Jag önskar er alla ett fantastiskt 2017. Ett år som kommer att vara fullt av Kärlek, Lycka och Glädje <3

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke