Veckans tarotkort – Hålla kvar det gamla

0

halla-kvar-det-gamla

Denna veckan handlar om att släppa och göra sig av med det som inte ska med in i nästa år.

Många gånger kan det handla om att man lever kvar i det förgångna medvetet eller omedvetet. Man är kanske rädd för vad som ska hända om man släpper taget, rädd för förändringar eller man har inte hittat den inre drivkraften ännu.

Nyåret handlar om att släppa det gamla och välkomna det nya. En bra tid för förändringar helt enkelt. Det svåraste med förändringar är att hitta den inre drivkraften. En bra början är att bli medveten om vad som behöver släppas och sedan låta känslorna komma om dem kommer. Se känslorna som dina läromästare. Och sedan släppa taget om det som behöver släppas. I relationer kan det t ex handla om att släppa gamla mönster och tänka nytt. Ta med ditt nya synsätt in i nuet och framtiden.

Kram Nina

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke