Meditation & Mindfulness

0

Man får ofta höra att det är bäst att meditera på morgonen. Så jag tänkte börja meditera och köra mindfulness varje morgon i 20 min eller längre i en månad ( minst) och ha det som en morgonrutin innan frukosten. Jag brukar meditera en stund på eftermiddag/kväll. Nu blir det två gånger per dag. Vad kan gå fel 🙂 Du kanske vill vara med på min utmaning. Har man inte mediterat eller utövat mindfulness innan så kan 20 min låta mycket. Då kan det räcka att man mediterar i fem min till att börja med. Vinsterna efter att man har mediterat regelbundet ett tag är att: man blir lyckligare, piggare, mer avslappnad, lugnare, gladare, optimistisk osv Tänkte börja köra igång nu på måndag den 19 september. Häng på!!

Jag har lyssnat mycket på Tina Turnes låtar på sistone när jag har mediterat. Här är två av mina favoriter:

Tina Turner – Sarvesham Svastir Bhavatu (Peace Mantra)

 

Tina Turner – Teachings of Mindfulness – ‘Beyond’

Dela.

Om skribenten

Välkomna att följa min blogg. I denna blogg tänkte jag dela med mig av mitt liv. När min fina farmor gick bort var jag bara 11 år. Där började mitt intresse för det okända och mediala. Det har följt mig under livet som ett ljus. Min andliga utveckling började med tankarna över hur man kan bara försvinna sådär? Ena stunden var hon här och i nästa stund borta.... I bloggen kommer det ganska mycket upp vardagsflow, tankar.... och budskap. Just nu tar utbildningen till IT-projektledare mycket av min tid. Men jag försöker hinna med att lära mig ännu mer i orientalisk dans, ja ni vet magdans, tantrayoga och fortsätta jobba med min andliga, personliga och mediala utveckling. Är mycket i naturen på långpromenader tillsammans med min hund Hero. Jag jobbar som medial vägledare på Tarotguiderna. Lämna gärna en kommentar när du är här och om du gillar något du läser här, så dela gärna vidare till dina vänner så att de ochså får ta del av det du gillar. Jag hoppas kunna inspirera och vägleda med min blogg. Kram alla fina läsare <3

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke